Doma Slovenija Gostišče Delalut

Gostišče Delalut

247
0
Deli

Gostišče Delalut stoji ob glavni cesti Ravne – Prevalje, le nekaj kilometrov od državne meje z Avstrijo.

Pri nas zadovoljimo še tako zahtevne gurmane, saj vam z veseljem postrežemo z domačimi koroškimi jedmi, z divjačino, z jedmi pripravljenimi iz nojevega mesa ter z ribjimi in mednarodnimi specialitetami.

Ob izdatnem obroku se priležejo tudi vrhunska vina priznanih slovenskih vinarjev, ki vam jih bo z veseljem priporočila sommelierka in prav tako druge pijače, lahko pa se osvežite z brezalkoholnimi napitki ali coctaili.

Za vas imamo na razpolago šestnajst dvoposteljnih sob, dva apartmaja s spalnico in ločenim dnevnim prostorom. Prav tako vam nudimo tudi sprostitev v svetu savn.

Sprejemamo tudi rezervacije za manjše in večje skupine, poroke, praznovanja, obletnice, na vašo željo organiziramo ples ob glasbi v živo, vas popeljemo na nepozabne izlete, piknike v naravo ali pomagamo pričarati lepote podzemlja Pece.

Dobro je poskrbljeno tudi za zdravo telo. Pozimi vas vabijo urejena smučišča, zimski bazen,odločite se lahko za obisk savne, fitness studia, pokritih in odkritih teniških igrišč, atletskega stadiona, športnega centra ter aktivno preživite svoj prosti čas.

Deli
Prejšnji članekGostilna Pri Jošku
Naslednji članekGostilna Belvedur