Doma Slovenija Gostilna Prosnik

Gostilna Prosnik

401
0
Deli

Naše gostišče se nahaja na Ljutomerski cesti v Ormožu. Restavracija je razdeljena dva dela ter letno teraso. Raznovrstnost jedi je glavni razlog zakaj se marsikdo vrača na kosila ravno k nam. Sobote velikokrat popestrimo z živo glasbo, vendar priporočamo, da dogajanja sproti preverjate. Smo pravi naslov za razna praznovanja in srečanja, kot so poroke, abrahami, rojstni dnevi in podobno. Svojo zabavo pa boste lahko še dodatno popestrili v nočnem klubu Nocturno, ki se nahaja v spodnjih prostorih gostišča.

Ponosni smo na bogato ponudbo jedi, ki vam jih lahko ponudimo. Izbirali boste lahko med domačimi slovenskimi jedmi, prav tako pa smo znani po mednarodni kuhinji. Pripravljamo jedi iz divjačine, ribje jedi in morske sadeže, sladkovodne ribe, jedi na žaru, pa tudi na vegetarijance nismo pozabili.

Posebnosti naše kuhinje, ki jih je vredno posebej izpostaviti, so prleški zrezek ter široka paleta prleških jedi, puranova rolada z mlinci, ajdova pogača ter gibanica.

Pri nas tradicionalno prirejamo dneve prleške kuhinje v januarju, dneve dalmatinske kuhinje v marcu, septembru in novembru, silvestrovanje, praznovanje ob dnevu žena, valentinov ples ter martinovanje.

Nudimo tudi prenočišča, in sicer je na voljo 5 dvoposteljnih sob ter ena triposteljna soba. Vse sobe so opremljene s tušem, WC-jem, kabelsko televizijo ter mini barom.