Doma Slovenija Gostilna Poštela

Gostilna Poštela

258
0
Deli

Ob vznožju Pohorja, dober kilometer od smučišča vas prijazno osebje v prijetnem ambientu gostilne Poštela z več desetletno tradicijo  pričakuje z izvrstno pripravljenimi jedmi in njihovo domačo kapljico.

Gostilna Poštela je znana po svojih hišnih specialitetah, kot so gobova juha z ajdovimi žganci, ocvrt piščanec, žrebičkov biftek, zrezek Poštela, kostanjeva torta, prleška gibanica in v zimskem času koline, vam ponudimo vino iz lastnega vinograda ter vina iz vseh vinorodnih območij Slovenije. Dnevno nudimo sveže malice v dopoldanskem času in šest vrst  menujev , poslovna kosila ter kosila po naročilu.

Primerni smo za sprejem manjših in tudi večjih zaključenih družb, ob različnih priložnostih, kot so praznovanja, zaključki, sedmine, obhajila, birme in druga družinska srečanja. Skupaj v dveh gostinskih prostorih in zimsko-letni terasi lahko sprejmemo do 100  in poleti na naši letni terasi še dodatnih 20 gostov. Še posebej pa vas vabimo, da se nam pridružite  ob vsakoletnem martinovanju, ko je v našem gostišču še posebej veselo.

Kulinarične užitke popestrite z ogledom dvorca Betnava, ki je v bližini ali pa se odpravite do lirsko-keltske naselbine na Pohorju, po kateri je naša gostilna dobila ime.