Doma Slovenija Gostilna Koblarjev Zaliv

Gostilna Koblarjev Zaliv

286
0
Deli

Gostilna Koblarjev Zaliv se nahaja le dva kilometra od središča Maribora, sredi čudovitega zaliva reke Drave, kjer svoje goste že več kot 35 let razvajajo z izbrano in celovito gostinsko ponudbo.

Njihova redna ponudba zajema dnevne malice in kosila ter jedi po naročilu, večjim in zaključenim skupinam pa ponujajo pestro izbiro kulinaričnih dobrot ter pomagajo pri organizaciji obletnic, porok, rojstnodnevnih zabav, drugih osebnih praznikov in poslovnih srečanj.

Gostilna Koblarjev Zaliv je znana po prijetnem vzdušju, katerega ustvarjajo idilično okolje, prijetni prostori, prijazna postrežba in pestra kulinarična ponudba.

Ponudba:

Dnevne malice in kosila

Vsak delovnik vam med 10. in 14. uro nudijo pestro izbiro okusnih malic, vsak dan, od ponedeljka do nedelje pa med 12. In 16. uro pripravljajo odlična kosila. Pri kosilu je na voljo več vrst vsakodnevnih juh, široka izbira solat in slastni zaključek kosila – sladica.

Ponudba za zaključene skupine

Ob posebnih priložnostih kot so obletnice, rojstni dnevi, poslovna srečanja in druga praznovanja, vam ponujajo pestro izbiro kulinaričnih dobrot in vam svetujejo pri organizaciji in izvedbi tudi najzahtevnejših dogodkov. Vas in vaše povabljence bodo razvajali z dobrotami slovenske in mednarodne kuhinje ter s specialitetami kot so pečeni odojek, kozliček, jagnjetina ali zajček.

Deli
Prejšnji članekGostilna Frajgraba
Naslednji članekGostilna pri Katri