Doma Slovenija Gostilna in pizzerija Kralj

Gostilna in pizzerija Kralj

357
0
Deli

V samem centru Slovenskih Konjic, le sto metrov od glavne avtobusne postaje, se nahaja Gostilna in pizzerija Kralj. V gostilni vam nudijo pristne srbske jedi iz leskovačkega roštilja, prav tako pa za vas pripravljajo 15 različnih vrst pic, različne solate in ribje jedi. Naokoli so znani po velikih in okusnih porcijah, ki jih dobite za nizko ceno. V poletnem času vas vabijo, da se okrepčate  v prijetni senci na njihovi letni terasi.

Glavno ponudbo sestavljajo jedi z žara, kot so različne vrste čevapčičev, pleskavic in zrezkov. Specialitete, ki jih priporočajo v Gostilni in pizzeriji Kralj so Karadžordžev zrezek s slanino in sirom ter Njegošev zrezek s pršutom in kajmakom. Njihovo ponudbo med drugim sestavljajo tudi ribje jedi, različne solate, bifteki, prebranec, gibanice s sirom ali špinačo in pice. Če si zaželite kaj sladkega, pa za vas pripravijo tudi odlične srbske sladice po starih domačih receptih.

Ob predhodni rezervaciji sprejemajo razne večje družbe kot so poroke, birme , krst, obletnice, praznovanje Abrahamov, srečanj ipd.

Če želite tipične srbske jedi z žara, se oglasite pri Kralju v Slovenskih Konjicah.