Doma Slovenija Gostilna in penzion Kmečki hram

Gostilna in penzion Kmečki hram

321
0
Deli

Gostilna Kmečki hram je klasična gostilna s pridihom domače kuhinje. Postregli Vam bomo s skrbno pripravljeno hrano glede na letni čas, predvsem v zimskem času pa z doma pripravljenimi kolinami. Čaka Vas prijetna klimatizirana restavracija, odlična hrana in prijazno osebje.

Na naših jedilnikih boste našli vse od hišnih specialitet, hladnih in toplih predjedi, juh, tako jedi po naročilu, kot v naprej pripravljene jedi, ribje jedi, solate in sladice. Prav tako vam ponujamo dnevne in sezonske jedi, ki obogatijo našo stalno ponudbo.

Jedilnica je primerna za večje in manjše družbe. Mize lahko hitro premestimo glede na število gostov – do kapacitete približno 50 ljudi. Terasa oz. letno zimski vrt ima kapaciteto cca. 40 ljudi. V poletnem času imamo na našem vrtu prostora za več kot 60 ljudi, za najmlajše pa je urejen tudi poseben kotiček z igrali za otroke.

V našem penzionu imate na voljo 11 dvoposteljnih sob ter 2 enoposteljni sobi. Vse sobe so opremljene s TV-jem, mini barom, sefom, kopalnico, telefonom in brezplačnim Wi-Fi internetom. Naš penzion obratuje 24 ur na dan.

 

Smo dobitnik priznanja Izbor kakovosti v Ljubljani 2008. To je blagovna znamka, ki označuje najbolj kakovostno ponudbo gostinskih lokalov Ljubljane in prodajaln v ožjem območju mesta