Doma Slovenija Gostilna in motel Pri Lešniku

Gostilna in motel Pri Lešniku

246
0
Deli

V gostišču z več kot 100 letno tradicijo vam v prijetnem ambientu prijazno in kvalitetno postrežemo z izvrstnimi kulinaričnimi užitki in vrhunskimi vini. Ponudba bo zadovoljila vse okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje. Prijazno vas bomo postregli tudi v letnem in zimskem vrtu.

Nudimo tudi prenočišča v sodobnem motelu kategorije treh zvezdic. Izbirate lahko med apartmajem, eno-, dvo-, tro- ali štiriposteljnimi sobami, kjer so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. V prijetno urejenih spalnicah se boste zbudili spočiti in željni zajtrka.

V kleti motela se nahaja VITALspa, kjer bomo poskrbeli za popolno sprostitev vašega telesa in duha. Tri individualne Spa suite so opremljene s sodobnimi savnami, z udobnimi počivališči, whirlpool-om ali vodno masažno kadjo.

Najmlajši gostje bodo navdušeni nad otroškim igriščem in minigolfom v parkovno urejeni Deželici Pri Lešniku. Starši jih lahko brezskrbno opazujete, s terase letnega paviljona, pri tem pa si privoščite osvežilno pijačo ali se posladkate s sladico. Ob različnih priložnostih vam v idiličnem okolju organiziramo vrtno zabavo z žarom.

K nam se napotite z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji in poskrbeli bomo, da ne boste ostali ravnodušni. Želimo vam, da se v naši družbi počutite dobrodošle in izpopolnjene.

Deli
Prejšnji članekGostilna Pri Kovaču
Naslednji članekApartmaji Marjana