Doma Slovenija Gostilna Bezgovšek

Gostilna Bezgovšek

281
0
Deli

Imamo več kot 45-letno tradicijo v gostinstvu, pestro izbiro slovenske kuhinje. Vsak dan nudimo več vrst dnevno svežih malic in catering z vso opremo. Na razpolago imamo dve dvorani; manjšo do 45 oseb, večjo do 120 oseb, možen pa je tudi najem dvoran za različne namene. Pripravimo prostor prireditve in praznovanja, dostavimo hrano ali pripravimo toplo hladni bife. Najame se lahko tudi strežno osebje za strežbo hrane in pijače v času celotne prireditve.

Našo ponudbo smo letos dopolnili s pizzerijo, ki ponuja našim obiskovalcem zelo veliko različnih pic. ter drugih jedi.

DOSTAVA NA DOM – POKLIČI ZDAJ NA 040 16 44 55 ali NA 03 573 17 04

Vsak san od ponedeljka do sobote kuhamo okusne malice po našem izboru ali jedi po naročilu. Malica je lahko tudi pizza iz naše ponudbe.

POROKE…

Gostinstvo Bezgovšek ima pri organizaciji porok veliko izkušenj.

Dovolite, da vam pomagamo pri tako pomembnem dogodku. Prihranite stres in ostale skrbi za kaj drugega, skrbi pa prepustite nam.

Pomagali vam bomo pri:

– dekoraciji s cvetjem

– za vas lahko organiziramo prevoz s kočijo

– organiziramo muzikante

– razno pecivo in torte po vaših željah

Pri nas se boste vi in vaši svatje počutili prijetno – naša dvorana zagotavlja prav poseben čaroben ambient.

Za posebne priložnosti boste dobili izviren jedilnik, če pa imate kakšno posebno željo nam jo brez skrbi zaupajte in z veseljem se bomo potrudli, da vam ustrežemo.

CATERING…

ko hrana pride k vam

Ne glede na vaš dogodek vam bomo pripravili pravo pašo za oči. Hrana bo okusna in lepo dekorirana , ter tako zadovoljila še tako zahtevne okuse vaših poslovnih partnerjev na raznih srečanjih, ali proslavah, zabavah, raznih obletnicah, otvoritvah in še mnogih dogodkih.

Pogostimo lahko večje število gostov v obliki stoječe ali sedeče postrežbe razlih oblik menijev. Naš Catering je celostna storitev pri čemer bomo organizirali vso opremo, postrežbo in koncu seveda tudi pospravili za sabo.

V dostavi hrane na dom imamo večoletne izkušnje. Naša ponudba zajema pripravo prostorov za različne prireditve in praznovanja, dostava hrane ali priprava toplo hladnih bifejev.

Vključeno je lahko tudi strežno osebje in sicer samo za postrežbo hrane oziroma za strežbo hrane in pijače v času celotne prireditve.

Za pripravo prostorov vam lahko ponudimo v najem vse kar je potrebno (prti, kozarci, pribor…).

Vrste jedi, ki jih želite lahko izbirate v rubriki “Posebni jedilniki” v primeru da ne ustrezajo vašim željam in zahtevam se pa lahko dogovorimo tudi za ostale jedi po vaših željah.

Novo v ponudbi – Finger Food! . ..za prste polizat….