Doma Slovenija Golf igrišče Terme 3000

Golf igrišče Terme 3000

192
0
Deli

Neskončne zelenice vas pričakujejo le nekaj korakov od bazenov in hotelov. Posebnost je igralno polje številka 9, dolgo skoraj 600 metrov.

Le nekaj korakov od hotelov lahko uživate v igri golfa na Golf igrišču Livada, ki se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000. Njegova posebnost je igralno polje številka 9, ki je s skoraj 600 metri najdaljše v Sloveniji.

Tako začetnikom kot izkušenim igralcem zagotavlja Golf igrišče Livada veliko užitkov v igri. Po luknji št. 1, ki je najlažja in primerna za pravi začetek, se golfisti srečajo z vrsto vodnih ovir, širokimi čistinami, zanimivo oblikovanimi zelenicami in zahtevnimi ledinami.

Ljubiteljem golfa ponujamo atraktivne dopustne programe z golfom, organizacijo turnirjev in srečanj, učenje golfa, članstvo v Golf klubu Moravske Toplice, možnost igranja na drugih igriščih…

Kdor v želji po sprostitvi pomisli na palice, žogico in postrana igralna polja, lahko izbira ne le med različnimi igrišči, temveč tudi med slikovitimi pokrajinskimi ozadji, ki jih obdajajo. Pri načrtovanju smo bili posebno pozorni tudi na ohranitev prvobitnih rastlinskih in živalskih vrst.