Doma Slovenija Golf Bled

Golf Bled

430
0
Deli

Zaradi izjemnih naravnih danosti Gof igrišče Bled velja za eno najlepših igrišč v tem delu Evrope, kjer je vsako igralno polje svojevrstno doživetje.

Blejsko igrišče za golf, ki je bilo odprto leta 1937, je najstarejše igrišče v Sloveniji in slovi kot eno najlepših v centralni Evropi. Obsega Kraljevo igrišče z 18 igralnimi polji in Jezersko igrišče z 9 igralnimi polji.

Ponosni smo, da je Golf igrišče Bled edino slovensko golf igrišče, ki je bilo letos umeščeno na lestvico 100-ih naj… golf igrišč v Evropi na 54. mesto v reviji Golf World Magazine.

Za raznoliko igro lahko golfisti igrišči poljubno kombinirajo med seboj. Igrišče za golf Bled se odlikuje po svoji edinstveni legi v bližini najvišjih slovenskih gora in čudoviti naravi, ki ga obdaja.

Igrišče leži le 4 km od središča Bleda in Blejskega jezera. Manj kot uro vožnje z Bleda se v Sloveniji, Italiji in Avstriji nahaja še sedem golfskih igrišč. Gostje lahko izkoristijo centralno lego Bleda za svoje bivanje, za igranje golfa pa izbirajo med blejskim in drugimi igrišči v okolici.