Doma Slovenija Garni hotel Zvon***

Garni hotel Zvon***

309
0
Deli

Garni hotel Zvon je manjši družinski hotel v objemu zelenih hribov v mestu Zreče, ki ležijo na nadmorski višini 396 metrov. Hotel lahko sprejme do 56 gostov, ki lahko izbirajo med luksuznimi družinskimi apartmaji in med dvo- ali večposteljnimi udobno opremljenimi sobami ter zaposluje kvalificirano in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo, kako preživeti prosti čas.

V svoji kavarni Zvon se lahko sprostite ob kavi in uživate ob pijači v prijaznem vzdušju. Kavarna se ponaša tudi z vrtom in teraso, s čudovitim pogledom na okolico. Spočijete si lahko v termah in wellness centru s številnimi tretmaji.

V neposredni bližini le 300 m stran se nahajajo Terme Zreče, kjer vam ponujajo razvajanje v bazenih in savnah. Le 15 km stran se nahaja Rekreacijski center Rogla, ki vam pozimi ponuja številna smučišča, poleti pa prijetno klimo in številne pohodniške poti. Če boste želeli še več, vas bodo napotili na Brinjevo goro, Stolpnik v Slovenskih Konjicah, Konjiško goro ali grad, do zreškega ribnika ali vinorodnih škalc, tudi na Mariborsko pohorje ne bomo pozabili. Skratka, Hotel Zvon ponuja izkoriščanje prostega časa in rekreacijo za vse starosti, lahko pa posedite in poklepetate ob osvežilnem napitku kar na naši terasi, pobrskate pobrezplačnem internetu, medtem ko se vaši najmlajši lahko zaposlijo v kotičku za otroke ali pa se napotite v kozmetični studio, ki se nahaja v hotelu.

Deli
Prejšnji članekGrad Sevnica
Naslednji članekAjdovski gradec