Doma Slovenija Ekološka turistična kmetija Ramšak

Ekološka turistična kmetija Ramšak

249
0
Deli

Ekološka turistična kmetija Ramšak se nahaja v zaselku Podolševa, le kilometer iz vasi Solčava. V centru vasi zavijte na cesto, ki vodi v Podolševo ter v Črno na Koroškem. Od Logarske doline smo oddaljeni 6 kilometrov, od Robanovega kota 5 kilometrov in od Matkovega kota 8 kilometrov.

Naša kmetija je na voljo le stacionarnim gostom, in sicer obratuje med letom od 20. decembra do 20. oktobra.

Kulinarična ponudba je pestra in ekološka, saj je od leta 1999 pod EKO kontrolo in ima pridobljen certifikat EKO kmetija – ekološka kmetija.

Za živila uporabljamo kolektivno znamko BIODAR. Kulinarika temelji na tradicionalnih jedeh in zadovolji vsak okus, z veseljem pa pripravimo tudi vegetarijanske menije.

Na voljo sta dve dvoposteljni in ena triposteljna soba ter apartma za pet oseb. Vse sobe so komfortno opremljene, imajo lastno kopalnico, kabelsko TV in brezžični internet.

Možna je uporaba čajne kuhinje. Apartma, samostojna lesena hiška, obsega kuhinjo z jedilnim in bivalnim prostoru, dve ločeni spalnici, TWC in balkon.

Pri nas boste deležni pristnega stika z življenjem na solčavski kmetiji.

V bližini je okrog 30 objektov naravne in kulturne dediščine, veliko gorskih in planinskih poti za pohodnike in kolesarje, kot sta denimo Olševa in Raduha, ki vabijo k obisku.