Doma Slovenija Casa del Sal

Casa del Sal

408
0
Deli

Casa del Sal je majhna in šarmantna družinska domačija, ki se nahaja v piranskem zalivu le 4 kilometre od Pirana. Njen pogled sega proti Krajinskem parku Sečoveljske soline, kjer še dandanes pridelujejo sol. Pred kratkim je bila Casa del Sal skrbno prenovljena v želji, da gostom ponudi tradicionalno gostoljubnost z ugodjem sodobnosti.

Na voljo imamo 3 dvoposteljne sobe z možnostjo dodatnega ležišča in 1 dvoposteljno sobo. Sobe so prostorne, ogrevane, s predsobo, kopalnico, balkonom in razgledom na soline. Gostje se lahko družijo tudi v dnevni sobi, prostorni jedilnici in vrtu z razgledom na soline, na voljo pa imajo tudi privatn parkirišče.

Gostom lahko ponudimo ekološko pridelano sadje in zelenjavo iz naših vrtov, domače marmelade, oljčno olje ter vino iz našega vinograda. Poleg tega pripravljamo jedi po naročilu, ki so značilne za naše območje: polenta in bakala, istrska supa, ombolo, brodet, ribje jedi, istrski pršut ter druge lokalne in slovenske slaščice kot je potica, štrudelj, češnjevi knedeljčki in domače marmelade.

Organiziramo razne rekreativno sprostitvene dejavnosti, kot so trgatev v našem vinogradu (septembra), obiranje oljk v našem oljčniku (oktobra), ribolov na morju in kuharske delavnice. Primerni smo tudi za razna praznovanja in poslovna srečanja.

Deli
Prejšnji članekCappuccino Bar
Naslednji članekHotel Kozana