Doma Slovenija Bar in gostilna En Krajcar

Bar in gostilna En Krajcar

181
0
Deli

V indrustrijski coni Podskrajnik se nahaja gostišče En Krajcar, kjer vam vsak dan ponudimo dopoldansko malico ali kosilo in jedi po naročilu, ter pice. Gostišče je v družinski lasti. Objekt je nastal leta 1999 in je začel kot bar. Kasneje leta 2001 se je začel objekt širit in začela je obratovati restavracija in leto za tem tudi preničišča. V podjetju imamo mlad kolektiv zaposlenih, poleg njih pa imamo tudi nekaj stalnih sodelavcev preko študenskega servisa.

Kot gostišče vam nudimo deset sob, ki so novo opremljene. Vsaka soba je opremljena z LCD televizorjem, internetnim priključkom, samostojno klimo, prav tako s tuš kabino, sanitarnimi prostori in sušilcem za lase.

Po nočitvi vam nudimo zajtrk v restavraciji z veliko izbiro prigrizkov in toplih napitkov. V času kosila po 12. uri pa vam postrežemo z različnimi vrstami jedi. Za sladkosnede pripravljamo domače sladice. V poletni sezoni nudimo bogato izbiro sladoleda in osvežilnih napitkov iz svežega sadja.

Ob koncu dneva vam je na razpolago še obisk našega bara, ki vam nudi zunanjo pokrito teraso in jo v primeru večjih prireditev dodatno spremenimo v zaprto plesišče in pridobimo še dodaten prostor. Bar vam nudi raznovrstne napitke (tople napitke, veliko izbiro brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter okusne coctaile, ki jih popestrimo po vaši želji).

Deli
Prejšnji članekGarni Hotel Keltika
Naslednji članekTaverna Carraro