Doma Slovenija Apartmaji Hribar

Apartmaji Hribar

401
0
Deli

Želite pobegniti iz mestnega vrveža, se odpočiti, zbližati z naravo, se naužiti podeželskega duha, raziskati pokrajino ali spoznavati kraje ter zanimivosti v širši osrednji Sloveniji? Potem vas vabimo v goste na našo domačijo.

Apartmaji Hribar se nahajajo v Srednji vasi pri Kamniku, v Tuhinjski dolini. Na naši domačiji se boste lahko zbližali z domačimi živalmi, se rokovali s kmečkimi opravili, si kupili nekaj domačih dobrot, predvsem pa si nabrali novih moči za naporne vsakdane v sodobno opremljenih apartmajih.

Na voljo imamo štiri apartmaje, od tega dva manjša (studia) in dva večja – z dvema spalnicama. Okolica je primerna za kolesarjenje, sprehode po okoliških hribih, nabiranju gozdnih sadežev … V neposredni bližini je trgovina, bar, teniško igrišče in po dolini tudi dobre podeželske gostilne, picerije …

Smo na lokaciji, ki je lahko dobra izhodiščna točka za obisk znamenitosti v osrednji Sloveniji. Terme Snovik, nam najbližja okoliška točka (ponašajo se s številnimi vodnimi atrakcijami, savnami, solariji, masažami, s pestro restavracijsko ponudbo, pozimi z drsališčem in z ostalimi spremljevalnimi prireditvami) je od nas oddaljena le 2,5 km.

V sami dolini je več zanimivih baročnih cerkva, kot je na primer cerkev sv. Miklavža. Le nekaj kilometrov nas loči od zdravilnega gaja v Tunjicah, pa tudi staro mestno jedro Kamnika vabi, saj si lahko ogledate mali grad, stari grad ali grad Zaprice.

Ljubitelji rož in grmovnic se lahko odpravite v bližnji Arboretum Volčji Potok, če so vam pri srcu gore, pa vam priporočamo Menino planino (1508 m) in še bolje poznano Veliko planino. Lahko pa se odločite tudi za smuko na Krvavcu.