Doma Slovenija Aparmaji ILLE-ILIC

Aparmaji ILLE-ILIC

200
0
Deli


Družinska hiša Apartmaji ILLE ILIC je sestavljena iz 5 apartmajev. Nahajamo se v naselju Betina na otoku Murter. Hiša leži neposredno ob morju, le 20 metrov od plaže, oddaljenost od centra mesta 800 m . Za vas smo odprti skozi celo leto in smo idealna izbira za goste z ladjo, ker imamo 5 sprivezov za čoln pred hišo. Posebno veselje gostov je priložnost plavanja direktno pred hišo. Na voljo je tudi parkirni prostor.

Apartmaji so opremeljeni:

  • SAT / TV,
  • brezžični ADSL dostop do interneta,
  • kot tudi notranja telefonska linija.
  • med daljšin bivanjem gostje lahko uporabljajo tudi telefon.

Od vseh otokov v okrožju Šibenik, je Murter je največji in najbližje celini. Lepe plaže in neokrnjena narava vabijo popotnike, da preživijo nekaj časa v zalivih Betina. Bujno sredozemsko rastlinstvo, sonce, morje in osvežilne morske sapice iz bližini nacionalnega parka Kornati bo prebudila in zadovoljila vaše hrepenenje po popolni sintezi neokrnjene narave in civilizacije na robu prvinskega morja.

Hrepenenje po neznanem … hrepenenje za neomejenem … hrepenenje po svobodi ….

Smo primerna destinacija za družino ali aktivne počitnice.

Otok Murter ima je posebnega: mirne plaže, obdane z borovim gozdom, restavracije z dalmatinskimi specialitetami in open air glasbenimi dogodki so primerni za popolne družinske počitnice.

Za tiste, ki pa imajo rajši bolj aktivne počitnice, Otok Murter ponuja vrsto objektov od izposoje čolnov, potapljanja, ribolova, tenisa, kolesarjenja do hoje.

V bližini Slanice je najbolj priljubljena peščena plaža. Murter otok pa je mogoče raziskati v nekaj minutah z avtom (saj je 12km dolg in 2km širok) in je s kopnim povezan z mostom v Tisno.

Betina je odlično izhodišče za enodnevne izlete v nacionalni park Kornati, nacionalni park Krka in do antičnih mest Šibenik, Zadar ali Split.

Veselimo se vašega obiska Apartmaji ILLE-ILIC